سلام به تیک تم خوش آمدید. در این مقاله به معرفی برترین بانو های کارآفرین ایران می پردازیم.
برترین بانو های کارآفرین ایران
ایجاد تعادل بین کار و زندگی یکی از چالشها و سختی های مهم در زندگی زنان است که باید بتوانند آن را به درستی مدیریت کنند. یکی دیگر از چالش ها و مشکلات زنان در کسبوکار و کارآفرینی نگاه جنسیتی موجود در جامعه است که برای آنها مشکل ایجاد میکند. در این مقاله به معرفی بهترین کارآفرینان زن ایران می پردازیم.
برترین بانو های کارآفرین ایران : فاطمه مقیمی
خانم مقیمی ابتدا در یک ناوگان حمل و نقل و باربری در بخش بازرگانی کارش را شروع کرد.بعد از از مدتی توانست در بخش کامیون داری کارش را شروع کند و چند سال با آن شرکت کار کرد. او زمانی از این شرکت جدا شد قصد داشتخودش کاری شروع کند. او توانست پس از دو سال به چیزی که می خواهد برسد و شرکتی با مدیریت خودش ثبت کند. او الان مدیر عامل ناوگان حمل و نقل بین المللی سدیدبار که یکی از شرکت های کشتیرانی است. خانم مقیمی فردی جاه طلب است و در سال ۱۳۹۴ در انتخابات مجلس ثبت نام کرد. او دارای مدرک دکتری تخصصی در کارآفرینی بین الملل است و در حوزه تدریس و کارآفرینی فعالیت های زیادی داشته. علاوه بر آن خانم مقیمی نویسنده و مترجم نیز هست.
موفقیت ها و مسئولیت های فاطمه مقیمی
- تحصیلات او دکترا است.
- گروه کالایی: حمل و نقل
- نام شرکت: کشتیرانی و حمل و نقل بین المللی سدیدبار
- تاریخ تاسیس شرکت: ۱۳۶۸
- سمت: مدیرعامل
- جوایز: کارآفرین برتر جهان اسلام توسط بانک توسعه اسلامی بین ۵۶ کشور و کارآفرین کشوری در چندین سال متوالی
برترین بانو های کارآفرین ایران : فریال مستوفی
خانم فریال مستوفی دارای مدرک فوق لیسانس در رشته آمار و اقتصاد است و با فعالیت در شرکت های هلدینگ که در گروه معادن و صنایعی که ازمعادن بدست است، به سمت مدیر عاملی این شرکت هلدینگ که درسال ۱۳۷۲ تاسیس شده است،رسیده است. او همچنین توانسته است عضو هیات مدیره اتاق بازرگانی ایران و چین باشد و در کمیسیون سرمایه گذاری اتاق بازرگانی ایران و چین عملکرد خوبی داشته است. او عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در دوره هفتم و هشتم نیز است.
موفقیت ها و مسئولیت های فریال مستوفی
- تحصیلات: فوق لیسانس آمار و اقتصاد
- گروه کالایی: معدن و صنایع معدنی
- نام شرکت: شرکت های هلدینگ (KDD Group)
- تاریخ تاسیس شرکت: ۱۳۷۲
- سمت: مدیرعامل
* عضو:
- هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران
- هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران
- هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران
- هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران
- نایب رییس کمیسیون سرمایه گذاری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران
- رییس کمیسیون سرمایه گذاری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران
- رییس کمیته سرمایه گذاری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران
- هیات مدیره اتاق بازرگانی ایران و چین
برترین بانو های کارآفرین ایران :آزاده داننده
آزاده داننده یکی از بانوی کارآفرین ایرانی هست. خانم آزاده داننده دارای مدرک علوم کامپیوتر است . او در زمینه IT و فناوری اطلاعات فعالیت می کند و مدیرعامل شرکت فناوران اطلاعات بهاران است. خانم داننده سابقه ی درخشانی و عالی دارد و او هم اکنون عضو هیات مدیره عضو شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، عضو انجمن زنان کارآفرین و عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران است. تمام کارکنان شرکت او خانم هستند و بسیار موفق اند.
برترین بانو های کارآفرین ایران: رخشان بنی اعتماد
رخشان بنی اعتماد کارگردان، منشی صحنه، مشاور فیلمنامه، بازیگر، تهیه کننده و سرمایه گذار، نویسنده، برنامه ریز، مشاور کارگردان، دستیار کارگردان است. او بیشتر در زمینه فیلم هایی با موضوعات اجتماعی فعالیت داشته و فیلم هایی تاثیرگذار تولید و منتشر کرده است. خانم بنی اعتماد فعالیت کاری اش را تقریباً از سال ۱۳۶۰ شروع کرده است. در فیلم های خانم بنی اعتماد موضوعات اجتماعی پیرامون بانوان و مشکلات آنها بسیار خوب مطرح می شوند. فیلم قصه ها از آثار اوست که مخاطبان را تحت تاثیر قرار داد و بسیار تاثیرگذار عمل کرد.
برترین بانو های کارآفرین ایران: دکتر سلحشور کردستانی
سهیلا سلحشور کردستانی دارای مدرک فوق دکترای تخصصی بیولوژی است و از فعالان شناخته شده و موفق گروه کالایی تجهیزات پزشکی و دارویی است.
دکتر کردستانی مدیرعامل شرکت کیتوتک است که در سال ۱۳۸۰ تاسیس کرده و حالا از موفق ترین شرکت های این حوزه و دارای معروفیت جهانی است. سلحشور کردستانی ۲۲ مورد اختراع ثبت شده دارد و بیش از ۵۰ مقاله را در ژورنال ها و نشریات داخلی و خارجی منتشر کرده و همچنین دو کتاب هم در حوزه کاری اش دارد.
برترین بانو های کارآفرین ایران: مرضیه سنوئی
خانم کار آفرین شماره ۷ کسی جز خانم سنوئی نیست. خانم مرضیه سنوئی در شرکت داروسازی اکسیر گل سرخ، سمت مدیر عاملی را برعهده دارد و این شرکت را در سال ۱۳۸۴ تاسیس کرده است. او از فعالان در صنایع غذایی است و در رشته مهندسی شیمی تحصیل کرده است. او عضو هیات مدیره کانون زنان بازرگان، عضو اتحادیه صادرکنندگان کشور ، عضو شبکه ملی گیاهان دارویی، عضو و رییس هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان داروهای گیاهی خراسان، عضو انجمن تولیدکنندگان داروهای گیاهی کشور و عضو انجمن توسعه و ترویج تولید و تجارت محصولات حلال انجمن گیاهان دارویی، عضو هیات مدیره کانون کارآفرینان کشور، عضو انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان و عضو انجمن مدیران استان خراسان است.
مطالب مرتبط:
چگونه استارت آپ موفقی داشته باشیم؟
نکاتی که واقعا باعث موفقیت شما می شود
کتابهایی که هر مدیری باید آنها را بخواند
منبع: تیک تم – ارائه دهنده: قالب ودرپرس موزیک– قالب وردپرس تک صفحه ای– قالب وردپرس پزشکی